Els centres d’atenció primària de l’ICS al Vallès Occidental ofereixen als seus usuaris accés al nou espai digital Cat@Salut La Meva Salut

la-meva-salut

Els centres d’atenció primària (CAP) del Vallès Occidental gestionats per l’Institut Català de la Salut (ICS) ja ofereixen la possibilitat als seus usuaris d’accedir a la plataforma digital Cat@Salut La Meva Salut, desenvolupada pel Servei Català de la Salut (CatSalut).

La nova eina permet consultar de manera segura la informació personal generada a partir de l’atenció sanitària rebuda en centres públics. L’accés a l’espai digital es fa a través d’un codi d’usuari i una clau que es gestiona en el seu CAP de referència. També és possible accedir-hi mitjançant certificat digital, expedit per una entitat de registre idCat. És imprescindible ser major d’edat per poder sol·licitar l’accés a la plataforma.

A través de Cat@Salut La Meva Salut és possible  consultar diagnòstics, informes clínics, vacunes administrades i resultats de proves i exploracions. A més, l’eina permet accedir a altres serveis com ara el pla de medicació personal vigent, el document de voluntats anticipades presentat en el Registre departamental o a la sol·licitud de dia i hora de visita, el canvi de professional, canvi d’Equip d’Atenció Primària i consulta de llista d’espera d’intervencions garantides. Més endavant, està previst incorporar-hi altres serveis com ara una agenda personalitzada per a cada ciutadà, la possibilitat de declarar-se donant d’òrgans.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.