L’exposició “Ales blaugranes in tour” arriba a l’Arnau

cartell exposicióDe la mà de la Penya Lombarda del Futbol Club Barcelona, arriba a l’Arnau l’exposició fotogràfica “Ales blaugranes in tour”: un viatge fotogràfic de la visita de quinze nens amb minusvalideses al Camp Nou. Aquesta exposició és el reportatge fotogràfic que aquests infants van realitzar per il·lustrar el calendari de la Penya Lombarda d’aquest any 2015, la venda del qual ha recaptat diners que s’han destinat íntegrament a l’associació “Quelli Che…Con Luca”, que col·labora en la investigació relacionada amb la teràpia molecular contra les leucèmies infantils.

L’objectiu d’aquesta exposició és múltiple. Per una banda es tracta de visibilitzar la integració de persones amb diversitat funcional, a més de mostrar com les persones amb discapacitats poden viatjar i anar a veure un partit del Barça. Per altra banda, es vol promoure la investigació contra la leucèmia en el marc del projecte de teràpia molecular.

En aquesta ocasió, els protagonistes del viatge fotogràfic són pacients afectats per leucèmia, paràlisis cerebrals, poliomielitis, síndrome de Down, síndrome de Vacterl, amputacions i ceguesa, entre altres.

El projecte “Ales blaugranes”, que l’any 2014 va arribar a la segona edició, el van crear Pilar Guinovart (exmembre de la Junta Directiva del FCB i actual directora de l’Oficina d’Atenció Especialitzada) i el doctor Antimo De Salve (responsable de la clínica del dolor de l’Hospital de Lecco a Itàlia, president de la Penya Lombarda FC Barcelona i exestudiant d’Erasmus de l’Hospital Arnau).

La pàgina web del Futbol Club Barcelona ha publicat un documental amb el viatge d’aquests infants:

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.