El CAP Sant Miquel de Granollers fa vint anys

vinyeta-cap-sant-miquelEl Centre d’Atenció Primària (CAP) Sant Miquel de Granollers, situat a l’Avinguda Francesc Macià 154, celebra el seu vintè aniversari amb diverses activitats adreçades als ciutadans i als professionals. Els actes de celebració tindran lloc el 29 de setembre, dia de Sant Miquel.

La jornada s’iniciarà amb una caminada popular i, a continuació, tindrà lloc l’acte oficial de commemoració al CAP. A la tarda s’hi podrà veure l’exposició de dibuix “Em visito al CAP Sant Miquel” i, posteriorment, es farà un berenar infantil saludable.

El CAP Sant Miquel es va inaugurar l’estiu de 1995. El centre acollia l’Equip d’Atenció Primària Granollers Sud, que va ser el primer que va implantar la reforma de l’atenció primària a la capital del Vallès Oriental. L’any 2005, el CAP va rebre l’acreditació de centre docent per a la formació de facultatius de l’especialitat de medicina familiar i comunitària i, el 2008, el Departament de Salut va premiar el centre pel projecte d’implantació tecnològica. L’any 2010, l’edifici es va ampliar i reformar per adaptar-lo a les noves necessitats assistencials. Actualment, l’edifici té prop de 2.000 metres quadrats i una àrea assistencial de 28 consultes. Aquest any l’Equip d’Atenció Primària ha assolit un molt bon resultat en el procés d’acreditació del Departament de Salut.

Els serveis que ofereix el centre són activitats preventives (vacunació i consells de salut), atenció i seguiment de les malalties agudes i cròniques, atenció i seguiment dels infants, atenció odontològica i atenció domiciliària. A més, el CAP també compta amb un equip d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR).

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.