Tres maneres diferents de participar en la 8a Jornada d’Administratius Sanitaris de l’ICS

Logo JAS2_expleeL’Organització de la 8a Jornada d’Administratius de l’Institut Català de la Salut  (ICS) encoratja tot el personal administratiu sanitari de l’ICS a participar de forma activa en aquesta edició. Fins ara, el nombre d’inscripcions augmenta a un bon ritme i ja són més de 400 les persones que assistiran a la trobada del proper 11 de novembre a l’Auditori Axa de Barcelona.

 

Els professionals tenen més opcions que l’assistència a l’hora de formar part d’aquesta Jornada. Encara són a temps de presentar-hi un resum sobre “El tracte, l’amabilitat i el creixement professional” o “Drets, deures i participació de la ciutadania”. Els treballs es poden entregar en diferents formats: presentació oral o pòster. Totes les bases es troben al web de la Jornada.

Finalment, l’Organització també vol conèixer què pensen els professionals de la seva tasca diària. Per aquest motiu, els demana que responguin mitjançant una gravació a la pregunta: “Quin valor afegit aporta la teva feina a l’atenció a la ciutadania?” Els vídeos es poden gravar amb qualsevol dispositiu –càmera, mòbil o tauleta- en format horitzontal i han de tenir una durada màxima de 30 segons. Tots els vídeos es mostraran a la Jornada i es podran veure al canal Youtube de l’ICS.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.