L’ICS participa en l’elaboració del llibre “20 casos d’èxit a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya”

caratula_llibre_XS-205x300

El passat dia 7 de setembre, es va presentar al Palau Robert el llibre 20 casos d’èxit a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya, editat per la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió del Departament de la Presidència i elaborat gràcies a la col·laboració dels professionals que treballen en l’àmbit de les xarxes socials a la Generalitat.

Són experiències que aporten tècniques i idees per actuar d’una manera coherent en el món de les xarxes socials. La Generalitat de Catalunya ha fet un recorregut que pot ser molt útil a les altres administracions i governs. Aquest llibre neix amb la idea de compartir i aconseguir fer, amb aquest coneixement que ara s’hi codifica, un gran salt cap a la governança oberta, en xarxa i amb capacitat per transformar i millorar el conjunt de la societat.

De totes les iniciatives d’èxit presentades, n’hi ha diverses de salut. Una d’elles és el blog del CAP Guineueta de Barcelona. Aquest blog, gestionat per professionals del CAP i amb un comitè editorial propi, ofereix consells de salut i promou hàbits saludables entre la població, a més d’informar sobre l’actualitat del centre. El cas del blog del CAP Guineueta serveix també per explicar la gestió de les xarxes socials en una empresa pública de la dimensió de l’ICS, més enllà dels comptes corporatius.

Podeu trobar més informació als enllaços següents:

Blog gencat

Accediu al llibre en format PDF

Blog CAP Guineueta

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.