Torna ‘Santa Tecla als Hospitals’ amb la visita dels Nanos Nous als tres centres sanitaris de la ciutat

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Tarragona i TGN Salut AE fan arribar l’esperit de la Festa Major de la ciutat als hospitals tarragonins.

El pròxim dilluns 14 de setembre, en el marc de celebració de les Festes de Santa Tecla 2015, els Nanos Nous visitaran els hospitals en els següents horaris:

10 h, Hospital Universitari Joan XXIII.

11 h, Hospital Sociosanitari Francolí.

12 h, Hospital Sociosanitari Llevant.

Els Nanos ballaran i faran un recorregut per les instal·lacions, traslladant l’ambient de la festa als pacients i usuaris grans i petits i als treballadors.

D’altra banda, el proper dilluns 21 de setembre a les 11 del matí, Josep Maria Sabaté Bosch, doctor en Geografia i Història, professor emèrit de la Universitat Rovira i Virgili i cronista oficial de Tarragona, oferirà una xerrada sobre la Festa Major de la ciutat als usuaris del Sociosanitari Francolí.

Les accions culturals i socials de TGN Salut AE se sumen a l’activitat assistencial que duen a terme conjuntament els tres proveïdors sanitaris públics de la ciutat: ICS, GiPSS i Xarxa Santa Tecla.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.