Els CAP de Barcelona Ciutat de l’ICS recapten 1.300 quilograms d’aliments per a la campanya solidària ‘La fam no fa vacances’

banc_aliments_CAPelCarmel_APBCN_2015Més d’una vintena de centres d’atenció primària (CAP) de Barcelona Ciutat gestionats per l’ICS s’han unit per fer un recapte solidari que ha recollit 1.300 quilograms d’aliments, que es repartiran aquest estiu entre la població sense recursos de la ciutat.

Des de cadascun dels CAP que la setmana del 22 al 30 de juny han participat en la campanya ‘La fam no fa vacances’, s’ha conscienciat professionals i usuaris per aconseguir aliments bàsics que contribuiran a cobrir les necessitats de la Fundació Banc dels Aliments durant el període estival.

Hi han col·laborat un total de 21 centres d’atenció primària de Barcelona, dos centres d’urgències d’atenció primària (CUAP), un centre d’atenció pediàtrica integral i quatre unitats dels serveis centrals de l’Àmbit d’Atenció Primària.

La Fundació Banc dels Aliments és una organització benèfica, privada i sense ànim de lucre que té com a objectiu lluitar contra la fam en el nostre entorn més immediat, evitant el malbaratament alimentari.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.