Practicar esport també és contribuir a la recerca biomèdica en càncer de mama

Taló Cursa Dona 2015

El club GoGoGoRuners i l’Associació Beca Marta Santamaria fan entrega del taló solidari de la III Cursa de la Dona-Nayox al director de l’IRBLleida, Xavier Matias-Guiu.

Aquest dilluns 27 de juliol de 2015, GoGoGoRunners i l’Associació Beca Marta Santamaria han lliurat la recaptació solidària feta en la III Cursa de la Dona-Nayox a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida). La donació es destinarà a donar suport als projectes actius en recerca translacional sobre càncer de mama.

La recaptació entregada a l’IRBLleida, 1.526,50 €, prové en part de les inscripcions dels corredors i les corredores participants a la cursa emblemàtica que, per tercer any consecutiu, segueix conscienciant la societat lleidatana de la importància de la prevenció i del diagnòstic precoç com a mitjà per combatre aquesta malaltia.

Beca Marta Santamaria

És una iniciativa privada que neix per continuar la lluita contra el càncer de mama que va emprendre Marta Santamaria i per retre un homenatge a la seva persona i al seu coratge, així com a totes les dones anònimes que, com ella, van lluitar però no van poder vèncer.
La seva família i els seus amics han recollit el testimoni de la seva lluita i donen suport amb els fons recaptats mitjançant aquesta beca als professionals que es dediquen a la investigació translacional sobre el càncer de mama.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.