L’ICS convocarà 340 noves places

L’Institut Català de la Salut (ICS) convocarà 340 noves places, tant de personal sanitari com no sanitari, mitjançant concurs oposició. La decisió s’emmarca en l’acord que el Govern va prendre el dia 21 de juliol per aprovar una oferta d’ocupació pública destinada a cobrir àmbits i llocs prioritaris. L’empresa pública també obrirà una convocatòria de promoció interna per a professionals que tenen la seva plaça en propietat.

La convocatòria del concurs per cobrir noves places es durà a terme durant el darrer trimestre de 2015. De les 340 places ofertes, el 78% correspon a personal sanitari i el 22%, a personal de gestió i serveis.

El concurs de promoció interna tindrà lloc durant el primer semestre de 2016, un cop s’acabi el procés de consolidació de les noves places.

El dia 21 de juliol, el Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya va aprovar la convocatòria de 1.230 places destinades a cobrir àmbits i sectors prioritaris, concretament de l’àmbit social, la lluita contra el frau fiscal i la prevenció i l’extinció d’incendis. Aquesta és la primera convocatòria d’oferta pública d’ocupació que du a terme el Govern català des de l’any 2011, quan la provisió de llocs de treball a l’Administració de la Generalitat es va aturar com a conseqüència de les mesures de contenció pressupostària arran del context econòmic advers.

El nombre de places ofertes és el resultat de l’aplicació de la taxa de reposició de personal del 50% fixada pel Govern central a la Llei de pressupostos de l’Estat d’aquest any. Aquesta taxa es calcula a partir de la diferència entre el nombre d’empleats fixos que durant el 2014 van deixar de prestar serveis a l’Administració de la Generalitat i el nombre d’empleats fixos que s’hi van incorporar o hi van reingressar des de situacions que no comportessin reserva de lloc de treball.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.