La Fundació Jesús Serra renova el seu suport als serveis cientificotècnics de l’IRBLleida

Signatura Conveni FJS-2015 (10)Aquest dijous s’ha formalitzat la renovació de col·laboració entre la Fundació Jesús Serra (FJS) i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) per impulsar la investigació biomèdica a la regió de Lleida.

L’FJS ha donat suport a la recerca de l’IRBLleida durant els últims nou anys. En aquesta ocasió, la seva col·laboració es destinarà al cofinançament del personal d’estructura del Servei Cientificotècnic de Bioestadística i Suport Metodològic de l’IRBLleida. Aquest és un dels sis serveis transversals que ajuda tots els investigadors de l’Institut, des del disseny experimental d’estudis clínics fins a l’anàlisi estadística i la interpretació de resultats de recerca.

Aquesta donació s’ha fet efectiva en el marc del conveni de col·laboració estable, renovat avui en un acte públic entre la directora de l’FJS, Laura Halpern, i el director de l’IRBLleida, Xavier Matias-Guiu. Una de les finalitats de l’FJS és el suport a l’activitat investigadora, en especial en aquelles matèries relacionades amb la qualitat de vida i la prevenció de les malalties de les persones.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.