El CAP Doctor Bartomeu Fabrés i Anglada, de Gavà, tancarà el mes d’agost per fer obres d’adequació i millora del centre

Aquest mes d’agost es duran a terme diverses obres d’adequació al Centre d’Atenció Primària (CAP) Doctor Bartomeu Fabrés i Anglada (Carrer de la Riera de les Parets, 7), gestionat per l’Institut Català de la Salut, que milloraran tant la climatització com la il·luminació del centre.

Les obres es faran durant de l’1 al 31 d’agost, amb l’objectiu de minimitzar les molèsties a la ciutadania atès que en aquest període baixa l’assistència. Mentre durin aquestes obres, tots els serveis es derivaran al CAP Gavà (Riera de Sant Llorenç, s/n), que cobrirà tots els serveis tant d’atenció primària com especialitzada, amb el reforç dels professionals mèdics del CAP Bartomeu Fabrés i Anglada.Així, es mantenen les proves diagnòstiques i les cites del servei d’atenció a les dona programades. I es garantirà l’atenció domiciliària per facilitar els desplaçaments dels pacients amb problemes de mobilitat, per la qual cosa es recomana a la ciutadania fer servir el servei telefònic 061 CatSalut Respon, que funciona les 24 hores del dia tots els dies de l’any. El CAP Gavà funcionarà durant a l’agost en horari de matí i tarda. Precisament aquest centre va ser objecte, la primavera passada, d’obres d’adequació que han permès duplicar el nombre de punts d’atenció a la ciutadania, que han passat de tres a sis.

Nou sistema de climatització i d’il·luminació

Les obres al CAP Bartomeu Fabrés i Anglada consisteixen a substituir el sistema de climatització centralitzat de la primera planta per equips d’expansió directa per conductes a la zona de les consultes, i d’equips individuals a la sala d’espera, i àrees de treball intern. S’aprofitarà també per reemplaçar els sistemes d’extracció dels lavabos, així com la xarxa de conductes de renovació de l’aire. També se substituiran els elements terminals de distribució per difusors rotacionals. Caldrà dur a terme la mateixa intervenció per a la planta baixa durant l’estiu de l’any vinent.

D’altra banda, es millorarà la il·luminació del centre, a través de la instal·lació de pantalles led, que seran accionades mitjançant detectors de presència. Aquesta doble mesura té la finalitat de reduir la despesa energètica. També es millorarà l’enllumenat d’emergència i els detectors de fum, així com els sostres per facilitar les tasques de manteniment de les instal·lacions.

Aquestes dues accions de millora suposaran un gran confort tant per a la ciutadania com per als professionals que treballen al CAP Doctor Bartomeu Fabrés i Anglada i, a més, reduiran la despesa energètica del centre, com també milloraran l’enllumenat i els sistemes de seguretat a les instal·lacions.

Us recordem que, en cas de dubte o consulta, podeu trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, que funciona les 24 hores al dia, els 365 dies de l’any. Aquest telèfon ajuda en qualsevol demanda d’informació sobre salut, malalties i serveis sanitaris.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.