La nova central de trucades de cita prèvia de l’ICS rep durant la primera setmana d’activitat més de 25.000 trucades

IMG_9558Bona acollida del nou servei telefònic de cita prèvia a l’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS). Durant la primera setmana de funcionament, la central ha atès un total de 25.652 trucades. A banda, les operadores també han rebut desenes de felicitacions per agrair la nova organització del servei. Des del dia 1 de juliol de 2015, totes les trucades que es fan per demanar dia i hora de visita a qualsevol dels centres d’atenció primària de l’ICS són ateses per operadores.

Fins ara, aquest servei s’oferia a través d’un sistema extern de resposta robotitzada. Amb aquest canvi, l’organització vol millorar l’accessibilitat dels usuaris als serveis d’atenció primària i el seu grau de satisfacció amb el servei de cita prèvia telefònica.

Gràcies a la internalització d’aquest servei, els usuaris que truquen als telèfons de cita prèvia 93 326 89 01 o 902 111 444 són atesos per una de les operadores de què disposa la central de trucades de l’ICS. L’horari d’atenció és de 8 a 22 hores, de dilluns a divendres laborables.

L’ICS també ofereix la possibilitat de programar visita de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia i treball social per Internet a través de l’adreça www.gencat.cat/ics. Aquest tràmit en línia està disponible les 24 hores, tots els dies de l’any. A més, els usuaris també poden demanar hora de forma presencial al seu CAP.

A mitjà termini, la central de trucades de l’ICS també oferirà altres serveis de promoció de la salut com, per exemple, seguiment de persones amb malalties cròniques, tasques d’enllaç entre l’atenció primària i l’atenció especialitzada o campanyes telefòniques de prevenció de la grip o dels efectes de les onades de calor.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.