La ginecòloga i obstetra Elena Álvarez serà la nova directora mèdica de l’Hospital Dr. Josep Trueta

baixLa doctora Elena Álvarez Castaño ha estat proposada com nova directora mèdica de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona, una plaça que estava vacant des del mes de març de l’any passat.

Álvarez, cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Dr. Josep Trueta, és llicenciada en medicina i cirurgia general per la Universitat Complutense de Madrid-Hospital Universitari 12 de Octubre (1990), i és especialista en ginecologia i obstetrícia per l’Hospital Severo Ochoa de Leganés (1993-1996).

Des de 2005 està al capdavant de la Direcció Clínica Territorial de Ginecologia i Obstetrícia del Gironès i Pla de l’Estany i també és la coordinadora de ginecologia i obstetrícia del Projecte d’aliança estratègica entre l’Institut Català de la Salut i l’Institut d’Assistència Sanitària. És professora associada de la Facultat de Medicina de Girona.

Aquesta proposta de la Gerència Territorial de l’ICS a Girona ha de ser ara ratificada per la Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’ICS, que es reunirà el proper 23 de juliol.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.