Un centenar de professionals dels CAP de Barcelona ciutat juguen un torneig de futbol mixt per fomentar la igualtat i el treball en equip

torneig-futbol-mixt-intercap-APBCN_2014Demà dissabte al matí tindrà lloc el 4t Torneig d’estiu futbol 7 mixt INTERCAP de Barcelona, al camp de l’Escola Industrial, on participaran més d’un centenar de professionals de setze centres d’atenció primària de Barcelona ciutat que s’han volgut sumar a aquesta activitat. La iniciativa va sorgir del personal del CAP La Pau, de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS, amb la intenció de crear una activitat que fomentés el treball en equip i, en conseqüència, dinàmiques de feina positives, creatives i constructives.

Els equips han d’estar formats per tres homes i tres dones (a més del porter o de la portera) perquè es vol motivar les dones a participar-hi, ja que en els equips d’atenció primària hi ha una majoria de dones i la finalitat d’aquesta activitat és millorar les dinàmiques de treball. 

La primera edició del torneig va tenir lloc el 2012 i van participar-hi professionals de vuit CAP, el 2013 i el 2014 es va arribar a quinze CAP i, enguany, s’hi han apuntat setze. Els partits tindran una durada màxima de deu minuts i hi haurà trofeus per als tres millors classificats. 

En aquesta edició hi participen 112 professionals dels CAP Trinitat Vella, Poblenou, Besòs, El Clot, Lluís Sayé, Gòtic, La Marina, Carles Ribas, Bordeta-Magòria, Casernes, Guineueta, El Carmel, Sant Martí de Provençals, Baix a Mar (Vilanova i la Geltrú), Comte Borell i La Pau.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.