Jorge Soler, metge de família del CAP de Rambla Ferran, vicedegà i cap d’estudis de la Facultat de Medicina, és guardonat amb un dels premis d’àmbit estatal que atorga la SEMFYC

Jorge SolerEl metge del CAP de Rambla Ferran, vicedegà i cap d’estudis de la Facultat de Medicina de la UdL Jorge Soler ha estat guardonat amb un dels cinc premis d’àmbit estatal que atorga, anualment, la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària.

Soler ha estat distingit amb el Premi a la Tasca Universitària en Medicina de Família, que reconeix els professionals que han destacat per la seva dedicació a impulsar la medicina de família a la universitat. Els guardons, que es van instaurar fa dos anys, s’han lliurat durant el 35è Congrés Nacional de la SemFYC, que ha tingut lloc a Gijón.
El premiats lliurats han estat els següents:

• Premi a la Tasca Docent en Medicina de Família: J. Alfonso Romero Furones (Castella Lleó).

• Premi a la Tasca Investigadora en Medicina de Família: Antoni Sisó Almirall (Catalunya).

• Premi a la Tasca Universitària en Medicina de Família: Jorge Soler González (Catalunya).

• Premi Tota una Vida, a la Trajectòria Professional en Medicina de Família: M. Lluïsa Morató Agustí (Catalunya).

Professor a la UdL des de 2005, Soler és el coordinador de l’assignatura de medicina de família i el responsable de les pràctiques que es realitzen a l’atenció primària. Des de fa tres anys és el vicedegà i cap d’estudis de la Facultat de Medicina. En el darrer Congrés de Comunicació Assistencial de la SemFYC va rebre el Premi a la Millor Comunicació i, el proper mes d’octubre, participarà com a ponent convidat en el Congrés Nacional d’Educació Mèdica que se celebrarà a Múrcia.

Cal destacar que el Pla d’estudis de la Facultat de Medicina de Lleida, on l’aprenentatge pràctic té un gran pes curricular i l’atenció primària està entregada a la formació del grau, està molt ben valorat pels alumnes. El doctor Jorge Soler participa en projectes de recerca, publicacions i conferències com a convidat, activitats que són un indicador que l’atenció primària de Lleida té també un alt nivell reconegut fora del territori.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.