Més d’una vintena de CAP de Barcelona ciutat de l’ICS participen en la campanya solidària de recollida d’aliments ‘La fam no fa vacances’

Lafamnofavacances_CAP_Ambit_APBCN_2015Enguany, més d’una vintena de centres d’atenció primària (CAP) de Barcelona ciutat gestionats per l’ICS s’han unit per fer una recollida solidària d’aliments que es distribuiran entre la població sense recursos de casa nostra.

Cada un dels CAP que participen en la campanya ‘La fam no fa vacances’ ha habilitat un punt de recollida en un lloc ben visible del centre i ha conscienciat professionals i usuaris per aconseguir aliments bàsics que contribuiran a cobrir les necessitats de la Fundació Banc dels Aliments per a aquest estiu.

En aquesta campanya participen 21 centres d’atenció primària de Barcelona, dos CUAP, un centre d’atenció pediàtrica integral i quatre departaments dels Serveis Centrals de la Gerència de l’Àmbit d’Atenció Primària.

L’any passat es van recollir 1.500 quilos d’aliments que es van enviar, mitjançant el Banc dels Aliments, a entitats socials i confessionals de Barcelona encarregades de repartir els aliments a les persones més necessitades.

32 equips de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat hi col·laboren

S’han sumat a la iniciativa els CAP Bon Pastor, Bordeta-Magòria, El Carmel, Casernes, El Clot, Chafarinas, Guineueta, Horta, La Marina, Montcada i Reixac, Montnegre, Numància, Pare Claret, Passeig de Sant Joan, Rio de Janeiro, Sant Andreu, Sant Rafael, Sanllehy i Trinitat Vella; els equips d’atenció primària Guinardó (situat al CAP Maragall), Universitat i Via Roma (al CAP Manso); els centres d’urgències d’atenció primària (CUAP) Casernes i Horta; el Centre d’Atenció Pediàtrica Integral (CAPI) Casernes, i les unitats de Recursos Humans, Econòmica i Financera, d’Infraestructures i la Gerència de l’Àmbit.

La Fundació Banc dels Aliments és una organització benèfica sense ànim de lucre que té com a objectiu lluitar contra la fam en el nostre entorn evitant el malbaratament alimentari.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.