Els CAP d’Igualada entreguen els premis del Concurs de fotografia de la Setmana sense Fum

sensefumigualadaEls centres d’atenció primària d’Igualada es van sumar a la campanya anual de la Setmana sense Fum organitzant diferents iniciatives, entre les quals hi havia un concurs de fotografies relacionades amb el tabac i la salut, adreçat als alumnes d’ESO dels centres educatius de la ciutat. L’objectiu d’aquest concurs és divulgar missatges preventius contra el consum de tabac entre els joves.

S’hi van presentar un total de 50 fotografies, de 31 participants diferents. El jurat, format per professionals de col·lectius sanitaris, educatius i de l’Ajuntament d’Igualada, ha atorgat el Primer Premi —que és gentilesa de l’Ajuntament i va ser entregat pel regidor de Sanitat i Salut Pública, Fermí Capdevila— a Roc Garcia per la imatge titulada “Tu tries”. El segon lloc va ser per a la imatge “Fumar no et fa més gran”, de Ton Ruiz; i el tercer, per a Roger Ferrer amb la imatge “No fumis”.

Tots els participants van rebre un obsequi, cedit per empreses i comerços de tota la comarca.

El Comitè Organitzador destaca l’elevada participació en el concurs, la qualitat de les fotografies rebudes i dels missatges que les acompanyen. D’altra banda, també agraeix la col·laboració del teixit empresarial i comercial de la comarca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.