Professionals de l’EAP Vilanova del Camí fan una xerrada sobre l’atenció sanitària a les dones

Garcia i Ibáñez EAP Vilanova del Camí

María José García i Pilar Ibáñez, de l’EAP Vilanova del Camí

La salut i l’atenció sanitària a les dones va ser el tema de la xerrada impartida per la doctora Maria José García i la infermera Pilar Ibáñez, de l’Equip d’Atenció Primària de Vilanova del Camí, en commemoració del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones que va organitzar la Mancomunitat de la Conca d’Òdena.

La xerrada de les professionals sanitàries va oferir, de forma dinàmica, didàctica i entenedora, informació sobre la situació actual en l’àmbit de la salut de les dones. La trobada es va fer a la sala d’actes del Centre Cívic de la Pau, de Vilanova del Camí, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, i es va estructurar en dues parts: primer, es va explicar l’Enquesta de salut de Catalunya i, posteriorment, es va posar l’èmfasi en aquelles patologies o factors de risc en què hi ha diferències entre gèneres, explicant-ne el perquè. Es va parlar del biaix de gènere i de les diferències per sexe, els comportaments relacionats amb la salut, el treball, la salut reproductiva i la salut mental, les malalties cardiovasculars i l’envelliment.

L’interès per aquest tema ha propiciat que l’EAP de Vilanova del Camí ja estigui organitzant una xerrada similar, que tindrà lloc el proper mes de juliol.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.