L’institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili obté l’acreditació i el segell oficial europeu en recursos humans HR Excellence

Logo Institut d'Investigació Sanitària Pere VirgiliL’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) ha obtingut l’acreditació i el segell oficial europeu en recursos humans HR Excellence, així com l’aprovació del Pla d’Acció 2014 per part de la Comissió Europea. Aquest reconeixement demostra que l’IISPV fa seus els principis generals de la Carta Europea de l’Investigador i el Codi de Conducta per a la Contractació d’Investigadors (Carta i Codi), i dóna ple suport al seu compromís en la millora de les polítiques i procediments interns. Aquesta acreditació d’excel·lència és una oportunitat per establir una estratègia de recursos humans global i unes millors pràctiques internes, així com aconseguir visibilitat internacional.

El mes de juny de 2014, l’IISPV va iniciar el procés d’obtenció de l’acreditació, mitjançant la realització d’una primera anàlisi interna de la legislació vigent aplicable i de l’alineació de la Institució amb els principis de la carta i el codi. A continuació, es va organitzar un equip de treball format amb representants de la direcció, així com investigadors predoctorals i postdoctorals, tècnics i assistents per tal de treballar en l’anàlisi de deficiències (gap analysis). Durant aquest darrer any s’ha estat treballant en l’elaboració del Pla d’acció que es durà a terme en els propers anys. Aquest Pla ha estat aprovat el 2 de juny de 2015.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.