TGN Salut col·labora en la campanya del banc d’aliments “La fam no fa vacances“

CARTELLEls tres proveïdors sanitaris de la ciutat de Tarragona, ICS, Xarxa Tecla i GiPSS, que integren l’aliança estratègica TGN Salut, iniciaran el dia 1 de juny una campanya de recollida d’aliments als diferents hospitals i centres d’atenció primària de la ciutat.

“La fam no fa vacances” és una campanya de recollida d’aliments bàsics que té per objectiu aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn, rebin ajuda alimentària durant aquest estiu, coordinada pel Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona.

La campanya convida a la societat tarragonina a mobilitzar-se contra la fam més propera recollint els següents aliments: llet, oli i llaunes de conserves preferentment de tonyina i sardines. Tots els productes es donaran al Centre de Distribució d’Aliments que Càritas té al barri de Sant Salvador i al menjador social del barri de Bonavista, conscients que quan arriben les vacances escolars d’estiu augmenta la demanda d’aliments per als infants.

La campanya es desenvoluparà de l’1 al 15 de juny i les aportacions es podran fer als següents centres sanitaris: Hospital Joan XXIII, Hospital Sociosanitari Francolí , Hospital Sant Pau i Santa Tecla, Residència Santa Tecla Ponent, CAP Llevant, CAP Tarraco, CAP Sant Salvador, CAP Jaume I, CAP Torreforta, CAP Bonavista, CAP Sant Pere i Sant Pau i CAP Rambla Nova. En cada centre hi haurà uns contenidors convenientment indicats en els que els usuaris podran dipositar les seves donacions.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.