Lleida acull la IX Jornada d’Actualització Pneumològica de les Terres de Ponent

Lleida ha acollit la IX Jornada d’Actualització Pneumològica de les Terres de Ponent, on s’han aplegat diversos especialistes en pneumologia i medicina de família, i personal d’infermeria de l’atenció primària i hospitalària, per tal de posar en comú projectes i treballs de recerca en l’àmbit d’aquesta disciplina. La Jornada ha tingut lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Medicina de Lleida.

A banda de les ponències, la Jornada ha inclòs uns tallers adreçats a tots els assistents sobre interpretació d’espirometries, control dels pacients amb síndrome d’apnea del son, avaluació global de les comorbiditats dels pacients amb malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) i abordatge nutricional dels malalts amb patologia respiratòria crònica.

La Jornada també ha servit per actualitzar diversos temes relacionats amb els nous tractaments de les malalties de la via aèria (MPOC i asma) i l’abordatge compartit de la tos crònica, un dels motius de consulta i de derivació més freqüents. A més, també hi han hagut diverses presentacions de novetats i projectes de treball al territori lleidatà en matèria de pneumologia.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.