L’ICS rep l’acreditació EMAS de gestió ambiental promoguda per la Comissió Europea

IMG_20150520_124102Des de l’any 2009, l’Institut Català de la Salut (ICS) té certificada la gestió ambiental dels seus centres amb l’acreditació EMAS, promoguda per la Comissió Europea. Jordi Pujadas, coordinador de gestió ambiental de la Direcció d’Infraestructures de l’ICS, va ser l’encarregat de rebre aquest reconeixement, en la categoria de bronze, en un acte celebrat a l’Hotel Alimara de Barcelona.

L’acreditació EMAS de bronze s’atorga a les empreses que tenen una trajectòria d’entre cinc i deu anys en la correcta gestió ambiental dins la seva activitat diària. Alguns dels paràmetres que avalua anualment, a través d’auditories externes, són la gestió dels residus generats i la minimització dels recursos naturals associats a l’activitat sanitària.

A Catalunya, només hi ha cinc entitats més sanitàries que disposen d’aquest reconeixement: Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, Fundació Salut Empordà, Consorci Hospitalari de Vic, Clínica Asepeyo i Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.