L’Hospital Joan XXIII col·labora amb ‘Posa’t la Gorra!’ de l’Afanoc per als nens amb càncer

Afanoc HJ23L’associació instal·la una taula en l’entrada principal del centre sanitari per vendre les gorres que permetran l’entrada a PortAventura el 7 de juny.

Per sisè any consecutiu, l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona cedeix un espai en l’entrada del centre -ahir i els dies 22, 26 i 29 de maig, i 2 i 5 de juny, de 10 h a 14 h- per a la venda de gorres solidàries amb motiu de la festa que organitza l’Afanoc (Associació de Nens amb Càncer) el proper 7 de juny a PortAventura per sensibilitzar la societat amb la campanya Posa’t la Gorra!
La gorra, dissenyada per Custo Dalmau, té un cost de 18 euros i permet l’entrada gratuïta el 7 de juny durant tot el dia al parc temàtic. Només es pot adquirir de manera anticipada als punts de venda autoritzats, com l’Hospital Joan XXIII, i online mitjançant el lloc web de l’Afanoc: http://www.afanoc.org.

Amb aquesta iniciativa, l’Afanoc vol donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants afectats de càncer i les seves famílies a causa de la malaltia, i conscienciar a les administracions i a la societat de la necessitat de prendre mesures per millorar la seva situació.

Els diners recollits amb aquesta campanya aniran destinats a augmentar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial, i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis a Barcelona, que és una llar d’acollida per a les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència.

Des de l’any 2004, amb motiu de la demanda d’un grup de pares i mares de nens/es amb càncer de la Demarcació de Tarragona, hi ha una delegació a aquesta zona, per tal de respondre a les necessitats concretes del territori i, així, donar cobertura a nivell psicosocial a les famílies que ho necessitin.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.