L’EAP Vilanova del Camí organitza un concurs de dibuix per a escolars amb motiu de la Setmana sense Fum

Els infants que hi participin, dels cursos de P3 fins a 6è d’educació primària, han de fer una il·lustració amb el lema “Com seria un món sense tabac?”

L’EAP Vilanova del Camí convoca la segona edició del Concurs de dibuix per a escolars d’educació primària amb motiu de la Setmana sense Fum, que se celebrarà del 25 al 30 de maig, ja que el dia 31 de maig és el Dia Mundial sense Tabac. Amb el lema “Com seria un món sense tabac?”, els nens i nenes dels cursos de P3 fins a 6èpodran presentar les seves il·lustracions fetes a mà amb qualsevol tècnica artística.

Les obres s’han de presentar en un format DIN A4, per una cara, i al darrere hi han de posar el nom i cognoms de l’autor, un telèfon de contacte, el curs que fa i l’escola. Elconcurs es divideix en quatre categories: P3, P4 i P5; 1r i 2n; 3r i 4t; i 5è i 6è.

Els dibuixos s’han d’entregar a la recepció del CAP de Vilanova del Camí, des deldilluns 25 de maig a les 8 del matí fins al diumenge 31 a les 8 del vespre.

L’entrega de premis tindrà lloc el dia 5 de juny, a dos quarts de dues del migdia. Elsorganitzadors es posaran en contacte prèviament amb els guanyadors.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.