L’Equip d’Infermeria de l’EAP Sant Vicenç de Castellet, premiat a la Jornada d’Infermeria del Bages

equip_premiatAmb el lema “La força de les infermeres”, el Bages ha celebrat el Dia Internacional de la Infermera, organitzat enguany pel Servei d’Atenció Primària Bages-Berguedà-Solsonès de l’Institut Català de Salut, conjuntament amb Althaia, la Fundació Universitària del Bages (FUB), la Fundació Sociosanitària de Manresa i la DelegacióTerritorial del Col·legi Oficial d’Infermeres de Barcelona. En aquesta edició, el Premi al Reconeixement Professional ha recaigut en l’Equip d’Infermeria de l’EAP Sant Vicenç de Castellet.La Jornada ha començat amb la inauguració a càrrec de Mercè Rosich, regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Manresa; de Joaquim Verdaguer, director assistencial de la Gerència Territorial Catalunya Central i director del SAP Bages-Berguedà-Solsonès, ide Montserrat Sallés, adjunta a la direcció del SAP Bages-Berguedà-Solsonès.

Després, ha tingut lloc una taula rodona amb el títol “Infermeres: protagonistes del sistema de salut” en la qual s’ha debatut el paper actual del col·lectiu d’infermeria. Ha moderat la taula Montserrat Sallés i hi han intervingut Guadalupe Figueiras, de la Direcció Estratègica d’Infermeria del Departament de Salut; Elena Farrús, consultora idocent en cultura de seguretat dels pacients, i M. Jesús Megido, directora del SAP Alt Penedès-Garraf Nord de l’ICS.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.