L’IDIBELL organitza la 7a Jornada de Recerca de l’Institut Català de la Salut

banner_ICSEl proper 16 de juny de 2015, l’Hospital Universitari de Bellvitge acollirà la 7a Jornada de Recerca de l’Institut Català de la Salut que reunirà investigadores i investigadors representatius dels set instituts de recerca vinculats als centres sanitaris de l’organització i permetrà posar en comú els darrers avenços científics que s’hi estan duent a terme, aquesta vegada en el camp de les malalties infeccioses. L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge és l’encarregat de l’organització d’aquesta nova edició.

Les malalties infeccioses són un problema sanitari de primera magnitud. L’ICS té una trajectòria de recerca rellevant en la prevenció, el diagnòstic i el tractament d’aquestes malalties, tant a l’atenció primària com als centres hospitalaris i, especialment, a les seves unitats de malalts crítics. Per això, aquesta 7a Jornada analitzarà els últims avenços i estratègies enfront de la resistència bacteriana i en l’optimització de l’ús dels antimicrobians.

Durant la trobada també es faran públics els noms dels guanyadors o guanyadores de la convocatòria 2015 del Premi a la Trajectòria Investigadora als hospitals de l’ICS i del nou Premi a l’Investigador o la Investigadora Jove, que volen distingir la tasca d’haver contribuït de forma significativa al desenvolupament de la recerca en ciències de la salut en l’àmbit de l’ICS amb una activitat de reconegut nivell científic. L’objectiu d’aquests guardons és fomentar i reconèixer la investigació biomèdica d’alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, que es du a terme a la institució.

Consulteu el programa:

Feu clic per accedir a programa_jornadesICS.pdf

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.