L’EAP Baix Berguedà organitza diverses activitats per celebrar el Dia Internacional de la Llevadora i el Dia Mundial de la Higiene de Mans

foto1_baixEls centres d’atenció primària del Baix Berguedà han organitzat diferents activitats amb motiu del Dia Internacional de la Llevadora i del Dia Mundial de la Higiene de Mans. Per una banda, el Grup de Mares d’Educació Maternal del CAP Puig-reig ha fet una caminada fins a la Colònia Pons, on se’ls ha explicat la història de l’antiga professió dellevadora. A més, al CAP Gironella, integrants dels grups d’educació prepart i postpart han explicat les seves vivències personals a l’entorn de la maternitat.
Aquestes activitats han reunit gairebé una quarantena de participants, a qui també s’ha donat algunes pautes i recomanacions sobre la importància de la higiene de mans perprevenir infeccions.

Al CAP Puig-reig també s’ha fet una jornada de formació sobre aquest tema a una trentena de professionals i s’han fet pràctiques sobre el rentat correcte de mans amb preparats alcohòlics. A més, aquesta informació s’ha fet arribar a les quatre residènciesde gent gran que hi ha a la zona.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.