Una cinquantena de persones participen en la caminada saludable organitzada pel CAP Vilanova del Camí

caminadavilanovaTres infermeres han acompanyat els caminants per donar-los consells saludables i promocionar l’activitat física per a la millora de la salut.

Gairebé una cinquantena de persones han participat en la caminada saludable que ha organitzat el Centre d’Atenció Primària Vilanova del Camí, per afegir-se als actes del Dia Mundial de l’Activitat Física. La majoria dels caminants són usuaris del CAP, però també s’hi han afegit persones que participen en les activitats de promoció de la salut mitjançant l’activitat física que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament delmunicipi.

El bon temps ha acompanyat aquesta caminada matinal que ha fet un recorregut que va des del Centre cap a Can Titó, per caminar per la zona del Rec (al sud d’Igualada) seguint la recentment estrenada Anella Verda d’Igualada, fins arribar a la Creu del Maginet. La tornada s’ha fet per la font de la Gitana fins a la zona del cementiri deVilanova del Camí.

Durant la caminada, les tres infermeres que han acompanyat els participants els han donat consells i els han facilitat informació per continuar promovent l’activitat física com a eina de manteniment i millora de la salut. A més, Francesc Viera, membre de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí, ha explicat la història dels diferents punts ques’han visitat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.