L’Hospital Vall d’Hebron compta amb una nova àrea lúdica del Barça per als infants ingressats

150504_inaguració_espai_Barça_44CwAquest dilluns s’ha inaugurat la nova àrea lúdica Barça de l’Hospital Maternoinfantil Vall Hebron en un acte on han participat Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona, Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona, el Dr. Vicenç Martínez Ibánez, gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i Florencia Parisi, directora de la Fundació Leo Messi. Els han acompanyat una desena d’infants ingressats a l’Hospital que han estat els primers a estrenar aquest nou espai. 

Es tracta d’una sala de 45 m2 situada al vestíbul de l’Hospital Maternoinfantil d’aquest centre sanitari que ha estat adequada com a espai lúdic per la Fundació FC Barcelona i la Fundació Messi amb la col·laboració de l’Hospital Vall d’Hebron i la Fundació Ànima. L’espai té ambientació Barça i els detalls estan cuidats al màxim. A les parets de l’entrada hi ha uns murals creats pels mateixos autors dels grafits del túnel de vestidors del Camp Nou, que traslladen la ment a aquest emblemàtic espai de l’Estadi. A continuació, un cartell informa de l’accés al ‘Terreny de Joc’. En aquesta zona s’hi troba una petita graderia i just davant una catifa amb gespa artificial i una porteria perquè els infants puguin jugar amb la pilota. Un vinil de l’interior del Camp Nou ambienta adequadament  l’estança. Completen l’oferta lúdica dues videoconsoles i un gran televisor. Els infants ingressats a l’Hospital podran accedir a aquesta sala sempre que ho desitgin i de manera gratuïta.

Amb aquesta inciativa es reforça l’oferta lúdica de la Vall d’Hebron amb una àrea exclusivament Barça amb l’objectiu que els infants que estan passant per moments delicats de salut puguin tenir un nou espai d’esbarjo i divertiment que els ajudi a millorar el seu estat d’ànim i la seva qualitat de vida.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.