El Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva del carrer Mare de Déu de Lorda es trasllada al CAP Gran Sol  

B9udQ9HIUAQz-7IL’Institut Català de la Salut (ICS) i Badalona Serveis Assistencials (BSA) han posat en marxa un projecte de col·laboració estratègica per millorar l’atenció a la salut sexual i reproductiva de la ciutadania de Badalona.

Un dels eixos d’aquesta col·laboració és el trasllat del Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de BSA des del carrer Mare de Déu de Lorda al CAP Gran Sol (avinguda Dr. Bassols, 112-130). Aquest trasllat, que s’acaba de dur a terme, suposa als usuaris una millora del confort i de les condicions assistencials. Les noves dependències de l’ASSIR ocupen un espai de 210 metres quadrats i es complementen amb una aula d’educació sanitària. 

A més d’estrenar nou emplaçament, el dispositiu es completa amb una consulta atesa per dues llevadores de l’ICS. D’aquesta manera s’amplia la cartera de serveis de l’ASSIR, que inclou atenció ginecològica, seguiment de l’embaràs, el postpart i la lactància i serveis d’informació, assessorament, educació i comunicació en matèria d’anticoncepció, embarassos no desitjats i infeccions de transmissió sexual.

Aquesta actuació conjunta de l’ICS i BSA s’emmarca en el compromís de les dues institucions per a millorar de la salut maternoinfantil i l’atenció a la salut afectiva, sexual i reproductiva, d’acord amb el Pla de Salut de Catalunya 2011-2015.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.