El Centre Corporatiu de l’ICS és l’escenari de dos anuncis

CENTRE_CORPORATIU_FOTOICS_IMG_0286El Centre Corporatiu de l’ICS és el plató de dos anuncis que s’han estrenat recentment. Es tracta d’un espot de Coca Cola Light per a Argentina i un altre per a l’ONG francesa Fondation Nicolas Hulot pour la Nature et l’Homme.

Les escenes a la seu de l’ICS de l’anunci de Coca Cola Light Argentina les va rodar la productora Garlic el dia 2 d’agost de 2014. La direcció va anar a càrrec del realitzador argentí Marcelo Burgos. Hi apareix la zona d’oficines de la primera planta. L’espot de l’ONG francesa el va enregistrar la productora The Production Club el dia 7 de desembre de 2014. Hi apareix la porta d’accés a la Direcció Assistencial i la biblioteca.

L’edifici situat a la Gran Via de les Corts Catalanes 587 de Barcelona és un espai força sol·licitat per productores de cinema i de publicitat per rodar pel·lícules i anuncis. L’edifici, d’estil monumentalista, va ser dissenyat per l’arquitecte maresmenc Lluís Bonet, deixeble de Gaudí. Es va construir entre els anys 1944 i 1947, com a seu de l’Instituto Nacional de Previsión.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.