19 professionals acaben la formació especialitzada a la Unitat Docent Catalunya Central de l’ICS

MIR Catalunya CentralDivendres passat, 24 d’abril de 2015, va tenir lloc la IV Jornada de Recerca Sanitària Especialitzada a la sala d’actes de la Unitat Docent Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut, a Sant Fruitós de Bages. En el decurs d’aquesta Jornada es van presentar els treballs de final de residència dels metges, metgesses i llevadores que han fet l’especialitat en el nostre àmbit. En total es van presentar cinc treballs de recerca sobre diferents aspectes de la sanitat.

Els professionals de medicina han fet la seva formació de quatre anys repartits entre els diferents centres docents del territori. Al Bages, tres d’aquests professionals s’han format a l’Equip d’Atenció Primària Plaça Catalunya | Manresa, tres al de Sagrada Família | Manresa i un a Súria. A Osona, tres han rebut formació a l’EAP de Manlleu i tres al de Santa Eugènia de Berga. La resident que ha cursat la residència a l’Anoia, ho ha fet a l’EAP Santa Margarida de Montbui.

En aquesta promoció han finalitzat la seva formació un total de 5 llevadores i 14 professionals de medicina. Les llevadores s’han format a les diferents unitats assistencials de la Catalunya Central durant els dos anys que cursen el seu programa d’estudis: dues a Osona, dues a l’Anoia i una al Bages.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.