La doctora Toñy Castillo presenta el seu nou conte La meta és el camí a seguir

Coincidint amb el dia de Sant Jordi, la doctora Toñy Castillo presenta el seu nou conte La meta és el camí a seguir, il·lustrat pels nens i nenes de la planta de pediatria i amb la portada del pintor Antoni Uceda. Aquest conte és l’últim de la col·lecció Cuentos de la Luna realitzats per la doctora i professora de l’Aula Hospitalària.

El conte es va regalar al Papa Francesc amb motiu de la visita del mossèn Àngel Escales al Vaticà i és una icona de l’amistat i el respecte a la pluralitat. Per aquest motiu, totes les activitats que realitza l’Aula Hospitalària aquest curs estan relacionades amb aquest eix temàtic transversal.

L’acte es durà a terme el proper 23 d’abril a les 12.30 h a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. La presentació formarà part dels actes amb motiu dels catorze anys de funcionament que celebra l’Aula Hospitalària.

La presentació d’aquest llibre de contes s’emmarca també dins les activitats programades del dia de Sant Jordi, fent extensiva la celebració d’aquesta festa a la difusió de la tasca de l’Aula Hospitalària.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.