El grup de jazz Eva Llorens & Manu Moreno Sextet and Friends actuarà dos dies al carrer a favor de la recerca sobre el càncer gàstric

Eva Llorens & Manu Moreno Sextet and FriendsEva Llorens & Manu Moreno Sextet and Friends és el grup musical que actuarà en aquesta segona edició del concert solidari que organitza el Servei d’Oncohematologia de l’Arnau. Amb la finalitat d’acostar aquesta proposta a la ciutadania, de donar a conèixer el projecte i la seva música, el grup actuarà al carrer Major de Lleida els dies 23 d’abril i 9 de maig de 2015. 

Aquest concert solidari permetrà obtenir finançament per a  l’estudi de l’IRBLleida sobre la relació entre els nivells baixos de vitamina D i els tumors gàstrics. Aquesta investigació en pacients amb càncer gàstric possibilitarà incrementar el percentatge de resposta al medicament, amb un tractament senzill i innocu com és la correcció prèvia de la deficiència de vitamina D. Aquest càncer és un dels tumors més letals, perquè molts cops es detecta massa tard i és molt difícil combatre’l.

Durant les actuacions al carrer, els ciutadans que ho vulguin podran adquirir les entrades per al concert del dia 16 de maig. En aquestes dues actuacions també participarà com a músic convidat Piti Segura, l’impulsor d’aquesta iniciativa i membre del grup Topiloco Aviador que l’any 2013 va actuar en el primer concert benèfic que organitzava el Servei d’Oncohematologia de l’Arnau per obtenir fons per a un estudi sobre el càncer de mama.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.