Una resident de cardiologia de l’Arnau guanya el Primer Premi a la Millor Comunicació al Congrés Internacional CardioSleep

albinaEn el marc del Congrés Internacional CardioSleep, Albina Aldomà, resident de cardiologia de l’Arnau, ha estat elegida guanyadora del Premi a la Millor Comunicació. El Congrés ha tingut lloc a París, els dies 11 i 12 d’abril de 2015.  El treball presentat correspon a un estudi multicèntric, promogut per la Unitat del Son de Lleida en col·laboració amb el Servei de Pneumologia i de Cardiologia de la Regió Sanitària de Lleida. L’estudi premiat avalua l’impacte que té l’apnea del son sobre el pronòstic i la gravetat dels pacients ingressats per una síndrome coronària aguda. 

CardioSleep és una associació francesa, creada per cardiòlegs especialistes en el son, amb un interès especial central en l’associació entre l’apnea del son i la malaltia cardiovascular, així com en els mecanismes que es vinculen als trastorns del son. Aquest Congrés Internacional ofereix un fòrum per als experts que els permet compartir coneixements i experiències, punts de vista d’investigació i les últimes innovacions en relació amb l’associació entre l’apnea del son i la malaltia cardiovascular.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.