L’ICS Camp de Tarragona homenatja els 68 treballadors que es van jubilar durant l’any 2014  

Jubilats 4La Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona va celebrar, el 16 d’abril, l’acte d’homenatge “amICS per sempre” als 68 treballadors de l’Hospital Universitari Joan XXIII i de la xarxa d’Atenció Primària que es van jubilar el 2014, i als 45 professionals que han commemorat durant l’any passat els 25 anys de pertinença a la institució. 

Jubilats 3L’emotiu acte va tenir lloc a l’auditori de la Diputació de Tarragona, que va comptar amb 150 assistents, entre homenatjats, companys, familiars i directius de l’ICS. La celebració va estar presidida pel director territorial de Salut al Camp de Tarragona, Josep Mercadé, i pel gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Pere Montserrat, que van agrair la bona feina feta pels professionals jubilats homenatjats i van encoratjar als que porten 25 anys a l’ICS a seguir treballant per la sanitat pública i a seguir donant exemple als més joves.

L’acte de reconeixement va comptar amb una actuació de màgia a càrrec del Mc Roig. Finalment es van lliurar als professionals homenatjats uns records i insígnies de l’ICS, i els emotius parlaments d’alguns dels treballadors jubilats de l’Hospital Joan XXIII i de l’Atenció Primària van donar pas a un refrigeri final.

Jubilats 5

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.