Els equips d’atenció primària de l’Àrea de la Metropolitana Nord celebren el Dia Mundial de l’Activitat Física

CAMINADA POPULAR 31.05.14 037Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, que es celebra el dia 6 d’abril, una gran quantitat d’equips d’atenció primària (EAP) de l’àrea de la Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut promouen l’exercici físic a través de taules informatives i caminades populars. Professionals dels centres d’atenció primària (CAP) del Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Maresme i el Barcelonès nord volen sensibilitzar la població sobre la importància de fer exercici físic. Amb aquest objectiu s’han organitzat activitats com per exemple:

En els CAP de Canovelles, Les Franqueses i els de Santa Coloma de Gramenet (Can Mariner i Santa Rosa) han instal•lat taules informatives amb consells de salut.

El CAP Palau-solità i Plegamans, en col•laboració amb l’Ajuntament, participa en les sessions de ioga, d’educció física i d’estiraments que es faran davant del centre el 9 d’abril.

Els CAP Montmeló i Montornès organitzen una caminada popular per al 19 d’abril.

El CAP Santa Maria de Palautordera col•labora en la caminada guiada per un combinat d’itineraris saludables, el dia 26 d’abril.

Els CAP Creu de Barberà i Sud de Sabadell organitzen una caminada cultural fins al santuari de la Salut, dimecres 8 d’abril.

Els CAP de Mollet organitzen activitats per a infants a la pista poliesportiva Decathlon, on esperen prop de 300 participants el 15 d’abril.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.