Els EAP de Lleida promouen el Dia Mundial de l’Activitat Física

1Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física que es celebra el dia 6 d’abril, diversos equips d’atenció primària (EAP) de Lleida, en col·laboració amb altres entitats, promouen la celebració d’aquest Dia Mundial amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre la importància de fer exercici físic. Aquestes són algunes de les activitats que es duran a terme:

EAP Bellpuig, en col·laboració amb el programa Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES), fa dos dies per setmana un curs de gimnàstica de manteniment amb el lema “Fem salut. Fem Vida”.

EAP Pla d’Urgell celebra divendres 10 d’abril el Dia Mundial amb el lema “Activitat Física = Salut”. Durant tota la jornada tindran lloc diverses activitats adreçades a la promoció de la salut. L’acte central serà una caminada popular saludable.

EAP Tàrrega s’afegeix per quart any consecutiu als consells del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut i dimecres 8 d’abril celebra el Dia amb el lema “Sedentarisme = Malaltia” i “Activitat Física = Salut”.

EAP Almacelles organitza tots els dimecres del mes d’abril una caminada amb activitats complementàries al gimnàs, al camp de futbol, al parc de salut, i també exercicis a l’aire lliure.

EAP Artesa de Segre, sota el lema “Anem a caminar”, convida a una caminada popular tots els dijous del mes d’abril.

EAP Seròs, juntament amb l’Ajuntament de Seròs, organitza durant els dies 13, 14, 15 i 16 d’abril diverses activitats adreçades a la promoció de l’activitat física:

– Dilluns 13: Dinamització del Parc lúdic i de salut de Seròs.
– Dimarts 14: Xerrada sobre “Activitat física i l’ictus” al CAP Seròs.
– Dimecres 15: Caminada popular amb sortida des del CAP Seròs.
– Dijous 16: Taller d’estiraments al Parc lúdic de Seròs.

EAP Borges Blanques organitza diverses caminades populars a les poblacions de les Borges Blanques, l’Albi, Cervià, l’Espluga Calba, Albagès, Castelldans, el Cogul i Arbeca.

• Els EAP de la ciutat de Lleida organitzen dimarts 14 d’abril una caminada solidària amb dos recorreguts de diferent dificultat, de 5 i 9 km. La sortida i arribada és a la Passarel·la Maristes (monument de Juli Cèsar). A la sortida es recolliran aliments amb l’objectiu de fer una donació al Banc d’Aliments.

Aquesta caminada s’ha organitzat amb la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, la Diputació de Lleida, la Secretaria de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida, l’Institut Nacional d’Educació Física, la Universitat de Lleida, el programa NEREU i el Banc d’Aliments.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.