El nou servei de cirurgia menor del CAP Sant Hipòlit de Voltregà rep un notable alt en les enquestes dels pacients intervinguts

cirugia menorEl servei de cirurgia menor del CAP Sant Hipòlit de Voltregà ha intervingut una vuitantena persones, durant el primer any de funcionament, per afectacions de la pell com ara fibromes, pigues, lipomes, quists, lesions premalignes, etc. Els professionals del centre van posar en marxa a l’inici de l’activitat el projecte “Què et sembla si t’operem?” per enquestar les persones intervingudes i detectar quina valoració feien del servei i quins punts calia millorar. El resultat de l’enquesta d’un 33% dels pacients intervinguts revela que el servei obté una valoració òptima del 76% dels usuaris, que un 100% el tornarien a utilitzar i que un 95% el recomanarien a un familiar o amic.

El servei es va posar en funcionament amb l’objectiu d’estalviar als pacients desplaçaments i temps en visites i controls. A més, des del CAP es programa en tots els casos una visita 48 hores després de la intervenció per poder detectar de forma molt ràpida qualsevol símptoma de complicació o infecció de la ferida, amb la qual cosa la incidència de les infeccions s’ha pogut reduir a només un 5% dels intervinguts.

M. Jesús Bravo Pulido, adjunta a la direcció de l’EAP Sant Hipòlit de Voltregà, ha destacat la bona valoració que s’aconsegueix a les enquestes en aspectes com ara informació prèvia, tracte rebut, preservació del dret a la intimitat, i baix percentatge de sagnat i infecció després de la intervenció. A més, els pacients han fet una valoració que ha permès al CAP detectar quins són els punts on cal millorar el servei i ja s’han fet diversos canvis en l’equipament i els materials que s’utilitzen.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.