L’Hospital Universitari Joan XXIII i l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta obren les portes als nous residents per facilitar la seva elecció d’especialitat

PortesObertesHJ23240315(2)Els hospitals de l’Institut Català de la Salut de la província de Tarragona organitzen un jornada de portes obertes per als futurs residents (MIR, BIR, FIR i LLIR) que han d’escollir plaça en la convocatòria d’aquest any. A l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, la subdirectora mèdica, Dra. Rosaura Reig, ha donat la benvinguda als futurs residents i desprès, el Cap d’Estudis de Formació Sanitària Especialitzada del Joan XXIII, Dr. Cristóbal Añez, ha explicat la informació referent a l’estructura docent, l’activitat i els recursos del centre. Més tard, els assistents s’han reunit amb els tutors i altres residents de les especialitats en les que estaven interessats i han visitat les unitats docents corresponents. 

Aquest any, l’Hospital Joan XXIII oferta 28 places per a les 24 especialitats hospitalàries acreditades i l’Atenció Primària oferta 19 places de medicina de família. Uns 75 estudiants s’han interessat per les places ofertades (60 han vingut a l’obertura de portes i unes 15 han enviat correus electrònics). A Tarragona hi ha 138 residents i 35 tutors.

Per la seva banda, a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, la cap d’estudis del centre sanitari, Dra. Adelaida Cardona, la cap d’estudis de medicina de família, Dra. Gràcia Garcia, i la tutora de les llevadores, Sra. Mercè Arasa, han rebut els estudiants interessats en les diferents especialitats. El Verge de la Cinta oferta 10 places, 7 per a les especialitats hospitalàries i 3 de llevadores que també faran formació a l’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre, que oferta 8 places més.

Amb l’organització de les Jornades de Portes Obertes 2015, els hospitals de l’ICS a Tarragona i Terres de l’Ebre obren els seus serveis i unitats als futurs residents per a que coneguin de la millor manera les instal·lacions, els tutors i les Unitats Docents, explicant els plans d’estudis, realitzant visites guiades pel centre, parlant amb els residents actuals i aclarint tots aquells dubtes que puguin ajudar a l’alumne a simplificar l’elecció de la seva plaça de la Formació Sanitària Especialitzada.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.