Canvia la Direcció de l’Hospital de Viladecans i de l’Atenció Primària Costa de Ponent

La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS), reunida en sessió ordinària el dia 19 de març de 2015, ha aprovat els nomenaments de Montserrat Oliveras com a nova directora de l’Hospital de Viladecans i de Xavier Bayona com a nou director d’Atenció Primària de Costa de Ponent. La incorporació de la doctora Oliveras s’ha fet avui mateix i el canvi del doctor Bayona es farà efectiu el proper dia 1 d’abril. 

Nascuda a Barcelona l’any 1959, Montserrat Oliveras és llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en otorinolaringologia. La seva trajectòria professional en els darrers anys ha estat vinculada a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, centre on ha exercit de subdirectora (2008-2011) i de directora de l’Àrea de Traumatologia i Rehabilitació (2011-2015).

Nascut a Barcelona l’any 1966, Xavier Bayona és metge especialista en medicina familiar i comunitària i màster en Direcció d’institucions sanitàries per la Universitat Autònoma de Barcelona. Vinculat a l’ICS des de fa més de dues dècades, Bayona ha desenvolupat la seva activitat professional com a metge de família i director de diferents equips i serveis d’atenció primària del Baix Llobregat, l’àrea Metropolitana Nord i l’Anoia.

La doctora Oliveras ocupa el lloc de Jordi Monedero, que ens els darrers anys ha compatibilitzat la direcció de Viladecans amb la direcció del Servei d’Atenció Primària Delta i que ara es dedicarà exclusivament a la seva tasca directiva a l’atenció primària. El doctor Bayona substitueix en el càrrec Carme Riera, que assumeix la direcció del Servei d’Atenció Primària Anoia.

Amb aquests nomenaments, l’ICS dóna per completat el nou equip directiu de la Gerència Territorial de l’ICS a l’àrea Metropolitana Sud, encapçalat per Antoni Andreu que va prendre possessió del càrrec fa tot just dues setmanes.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.