Anna Aran assumeix la Direcció de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova

Façana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Façana de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut va aprovar el passat dijous 19 de març el nomenament de la doctora Anna Aran Solé com a directora de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Aran continuarà exercint també les funcions de directora assistencial del centre. Aquest nomenament és efectiu des del 23 de març de 2015.

El fet que la Direcció Assistencial s’exerceixi des de la Direcció de Centre suposa el reajustament de l’estructura directiva de l’Hospital i el lideratge clínic, incorporant dins del seu model organitzatiu les estructures de suport, com ara l’àrea econòmica, de recursos humans i de serveis generals en la decisió clínica. Aquest fet implica un pas transcendent i innovador cap a la gestió clínica i la gestió per processos.

Aquests canvis han de permetre una millor transversalitat amb l’atenció primària, atès que les decisions estratègiques estaran basades en la clínica i el model assistencial orientat cap al ciutadà.

El doctor Andreu Martínez Broto, fins ara director de l’Arnau, s’ha reincorporat a petició pròpia a l’àrea de Sistemes d’Informació de l’Atenció Primària de Lleida, un cop ha finalitzat els seus projectes a l’Hospital.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.