La Unitat Docent de l’atenció primària de l’Institut Català de la Salut a l’àrea de la Metropolitana Nord obre un blog

2La Unitat Docent Metropolitana Nord, de l’Institut Català de la Salut, ha obert un blog a internet per donar informació a tots aquells que estiguin interessats en la docència i facilitar la comunicació entre els seus membres (residents, tutors i col·laboradors). Amb aquest nou blog, els futurs metges residents que estiguin interessats a fer la formació especialitzada en Medicina Familiar i Comunitària en els centres dependents d’aquesta unitat podran saber l’estructura, la distribució territorial i el funcionament de la unitat.
Al blog es detallen les característiques i la situació de cadascun dels onze centres d’atenció primària docents acreditats que depenen de la Unitat Docent, distribuïts en deu municipis de l’àrea metropolitana nord de Barcelona. També hi ha informació sobre els hospitals docents de referència, l’oferta formativa, enllaços i altra informació d’interès.

Aquest nou blog de la Unitat Docent Metropolitana Nord segueix la Guia d’Usos i recomanacions de l’ICS a les xarxes socials, en la qual s’estableixen els criteris d’estil comunicatiu més adequats per aplicar a tots els comptes i perfils dels seus centres.

El blog ja és actiu a l’adreça https://unitatdocentmn.wordpress.com/

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.