L’Hospital Joan XXIII acull el I Curs d’ecografia clínica per a medicina d’urgències

HJ23_exteriorEn el marc de col·laboració de la Unitat Funcional d’Atenció Continuada i Urgent i sota la direcció de Carme Boqué Oliva i Domingo Ribas Seguí, els dos hospitals Joan XXII, Santa Tecla i Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) han organitzat un curs adreçat als metges que realitzen la seva activitat a l’àrea de les urgències i les emergències.

Una iniciativa alineada amb als propòsits del conveni de col·laboració coordinació i cooperació en matèria de salut del sector sanitari Tarragonès- Baix Penedès, TGN Salut Aliança Estratègica , promovent la formació entre els professionals dels diferents proveïdors i la coordinació amb altres agents de salut del territori.
La jornada tindrà lloc el proper 14 de març de 2015 a l’Aula de Formació continuada de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona a partir de les 8 del matí i una durada d’onze hores teòrico-pràctiques.

L’objectiu es dotar a l’alumne dels coneixements bàsics generals per a la realització i interpretació d’una ecografia en l’entorn clínic de la medicina d’urgències. La informació que aporta aquesta tècnica no invasiva, té un grau d’aplicació clínica excel·lent i permet la detecció i resolució ràpida de molts dels motius de consulta que pot presentar un malalt greu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.