XXIII Congrés de la Societat Espanyola del Son a Lleida

Els dies 12, 13 i 14 de març de 2015 tindrà lloc, al Palau de Congressos de la Llotja de Lleida, el XXIII Congrés de la Societat Espanyola del Son. L’esdeveniment està organitzat per l’Equip Assistencial de la Unitat del Son de l’Hospital de Santa Maria i de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Aquest Congrés pretén impulsar la investigació, reflexió i divulgació de la medicina del son, que és la que dóna resposta als problemes de salut que ocorren durant el son, o com a conseqüència d’un son no saludable.

El Congrés, que ha estat acreditat pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries i avalat per múltiples associacions mèdiques nacionals, té un caràcter multidisciplinari i s’hi duran a terme simposis, taules de debat, tallers pràctics, pòsters, comunicacions orals i cursos paral·lels, tant per al personal mèdic d’atenció primària com per al personal tècnic de les unitats del son. Hi assistiran també representants de reconegut prestigi dins la medicina del son, tant de l’àmbit nacional com de l’internacional.

A més a més, el Congrés acollirà divendres els actes principals del Dia Mundial del Son.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.