L’Institut Català de la Salut i Badalona Serveis Assistencials col·laboren en la caminada popular que se celebra aquest dijous a Badalona com a activitat paral·lela a la cursa BDN Running L’Aliança

cartelfem_salut_2015-011Professionals d’infermeria dels centres d’atenció primària de l’ICS i Badalona Serveis Assistencials (BSA) acompanyaran el mig miler de persones que és previst que participi en la caminada popular que, en el marc de les activitats programades al voltant de la cursa BDN Running L’Aliança, se celebrarà a Badalona demà dijous, 12 de març, a partir de les 10 hores.

La caminada, organitzada per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l’associació Badalona Running, l’ICS i BSA, partirà del Pont del Petroli i finalitzarà al Parc de Ca l’Arnús.

Els participants en l’activitat podran escollir entre dos recorreguts:un de 2,5 quilòmetres adreçat a persones que no estan habituades a la pràctica
d’activitat física i un altre de 5 quilòmetres que es podrà completar a ritme lent o ràpid.

Les més de 500 persones que s’han inscrit a la caminada ho han fet bàsicament en el transcurs de la IV Setmana de la vida activa Fem Salut, que es va celebrar del 2 al 6 de març amb l’objectiu de fomentar l’activitat física entre els col·lectius que no hi estanhabituats.

Centres d’atenció primària (CAP), casals de gent gran i diverses places de laciutat van ser escenari de sessions preparatòries sobre la caminada.
Professionals referents als diferents CAP del programa “Pla d’Activitat Física, Esport i Salut”, impulsat per la Generalitat, i monitors del programa “Fem Salut!” i de gimnàstica per a la gent gran de l’Ajuntament de Badalona van ser els encarregats d’impartir al llarg de la setmana aquestes sessions amb recomanacions per a la pràctica del’exercici físic.

BDN Running L’Aliança

La cursa BDN Running L’Aliança (www.bdnrunning.cat), que compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, es disputarà el proper 22 de març en un circuit urbà de 10quilòmetres homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.