Jornades informatives per a futurs residents als centres ICS

MIR 2015-catJa han començat les jornades informatives dedicades a futurs residents perquè coneguin el programa formatiu, les instal·lacions i tot el que està relacionat amb una residència en un centre de l’Institut Català de la Salut (ICS). A continuació, us detallem les dates en què es duran a terme les portes obertes d’hospitals i dels centres d’atenció primària de la nostra organització.

Hospital Vall d’Hebron (13 de març)

Durant la jornada, professionals de l’Hospital explicaran el perfil assistencial del centre, l’activitat que s’hi realitza, la planificació de la formació i l’accés dels residents a la recerca. També els candidats tindran la possibilitat de parlar amb tutors i residents que respondran tots els seus dubtes i explicaran com és el dia a dia de la residència a Vall d’Hebron. Al web hi ha un apartat per a nous residents i també es pot veure el programa de la jornada del dia 13.

Gerència Metropolitana Sud (6 i 9 de març)

L’Hospital de Bellvitge i la Direcció d’Atenció Primària Costa Ponent ja van realitzar la seva activitat d’informació per a futurs residents els passats 6 i 9 de març.

Gerència Territorial Metropolitana Nord (23 i 25 de març)

A les portes obertes per a nous MIR de l’Hospital Germans Trias, un resident de cada especialitat explicarà com es treballa a l’Hospital. També hi haurà estones de descans per poder parlar directament amb els professionals del centre. En el programa està tota la jornada més detallada.

La Direcció d’Atenció Primària del territori informarà els futurs residents en una jornada el proper 25 de març, al CAP Sant Fèlix de Sabadell.

Gerència Territorial Lleida (24 de març)

L’Hospital Arnau de Vilanova celebrarà la Jornada “Jo també vull ser resident a Lleida” el proper 24 de març on els professionals de la Unitat Docent exposaran com és la formació sanitària a Lleida. També parlaran alguns residents en actiu del territori sobre la seva experiència i els candidats podran visitar les unitats docents. Trobareu el programa en l’enllaç de la Unitat Docent.

Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat (23 i 27 de març)

Per a aquells futurs residents interessats a treballar als centres d’atenció primària de Barcelona hi ha dues reunions previstes, una per a infermeria (23 de març) i una altra per a  medicina de família (27 de març). Trobareu tota la informació en els enllaços web.

Gerència Territorial Camp de Tarragona (24 de març)

El 24 de març a les 10 es farà l’acte de portes obertes per als futurs MIR, BIR, FIR i LLIR que vulguin formar-se a l’Hospital i els centres d’atenció primària de l’ICS al territori. Durant la jornada, professionals de l’Hospital i d’atenció primària donaran informació sobre l’estructura docent. A més, els candidats podran visitar les unitats docents i també reunir-se amb els tutors de les diferents especialitats.

Gerència Territorial Girona (25 de març)

L’Hospital Josep Trueta presentarà el proper 25 de març als futurs metges com és la vida d’un resident a l’Hospital i al servei d’urgències. També s’ha programat una trobada amb residents i una visita guiada a l’Hospital.

Gerència Territorial Catalunya Central (26 i 27 de març)

La Unitat Docent dóna informació als possibles candidats en les jornades informatives que han preparat els centres hospitalaris de referència per a l’atenció primària del territori: Althaia Manresa (26 de març) i Consorci Hospitalari de Vic (27 de març).

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.