Nota informativa sobre els tres metges de l’ICS a la Catalunya Central expedientats

Davant els indicis de possibles irregularitats en l’exercici de la pràctica professional detectats en els darrers dos anys, l’Institut Català de la Salut ha obert tres expedients informatius a tres metges de família dels centres d’atenció primària de Balsareny, Castellbell i el Vilar, i Monistrol de Montserrat. 

A través de la instrucció d’aquests expedients, i un cop recollida tota la informació i els testimonis requerits, es podrà determinar si l’actuació d’aquests professionals va ser correcta o és susceptible de sanció, com s’ha resolt en un dels casos que ja es va tancar el passat mes de desembre de 2014.

La voluntat de l’ICS amb la incoació d’aquests expedients no és jutjar la professionalitat d’aquests metges ni l’atenció que donen als seus pacients, sinó vetllar perquè el seu comportament i les seves actuacions en l’exercici de la seva feina com a metges del sistema públic de salut sigui l’adequat, doni compliment a la normativa vigent i es regeixi pels valors ètics que han de guiar totes les actuacions de la institució.

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat o carta al director i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.