Els equips de pediatria d’atenció primària de l’ICS a la ciutat de Reus posen en marxa un blog  

Capçalera Pediatria ReusPresentar els equips de pediatria d’atenció primària de l’ICS a la ciutat de Reus, donar a conèixer els centres assistencials (els CAP Sant Pere i Llibertat, corresponents als EAP Sant Pere, Sant Pere Centre, Llibertat i Horts de Miró), oferir els calendaris de revisions i vacunacions i donar consells sobre alimentació, prevenció de riscos i malalties comunes, són tan sols algunes de les nombroses informacions que conté el nou blog de Pediatria de Reus. Aquesta nova eina digital exemplifica el creixement de la presència de l’Institut Català de la Salut (ICS), tant al Camp de Tarragona com a les Terres de l’Ebre, en les xarxes socials, on ja acumula més de 57.800 visites en set blogs i 2.525 seguidors de tres comptes a twitter.

En el compte pediatriareus.wordpress.com, els professionals de pediatria de l’ICS en els centres de primària de Reus pretenen establir una comunicació fluïda i bidireccional amb els usuaris, principalment pares i mares però també amb els adolescents, donant-los informació útil i esperant rebre inputs per part d’ells.

El blog es posa en marxa informant sobre la grip infantil i la participació en festes tradicionals del mes de febrer. Des del blog, es pot accedir a d’altres serveis útils com els llocs web de l’Institut Català de la Salut, Canal Salut, programació de visites, telèfon d’Infància Respon, Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i farmàcies de guàrdia, entre molts d’altres.

L’objectiu de l’ICS al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre és seguir ampliant la seva presència en les xarxes socials amb l’objectiu d’apropar-se cada vegada més a la ciutadania i als professionals. Ara ja disposa de set blogs d’equips o unitats de primària (El Temple de Tortosa, Valls, Llibertat de Reus, El Morell, Salou, Unitat Docent Tarragona i Pediatria Reus) i tres comptes a twitter: l’Atenció Primària territorial i els hospitals Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.