El Servei de Cardiologia de l’Arnau amplia l’horari de la Sala d’Hemodinàmica a 24 hores a partir d’avui

Sala de hemodinamica - HUAV- 2015Tal com va anunciar el conseller Boi Ruiz el passat 29 de gener de 2015, la Sala d’Hemodinàmica del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha ampliat la seva activitat assistencial a 24 hores. L’ampliació del seu horari s’ha fet efectiva avui mateix.

Tant per a la Regió Sanitària de Lleida i l’Alt Pirineu com per a l’Arnau aquest fet comporta una millora en la qualitat assistencial i en els serveis que s’ofereixen a la ciutadania. Aquesta ampliació suposa, per tant, una millor implementació del Codi infart i la realització d’angioplàstia primària durant tot el dia al Servei de Cardiologia, com a referent de tota la regió de Lleida i Pirineu i la Franja de Ponent.

S’amplia per tant 12 hores diàries l’hemodinàmica de Lleida, en guàrdies localitzades que es cobriran amb els quatre hemodinamistes del Servei i cinc infermeres especialment formades per dur a terme aquesta tècnica.

Aquesta és la segona ampliació del Servei d’Hemodinàmica, ja que l’any 2012 es va passar de 8 hores els dies laborables a 12 hores tots els dies de la setmana.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.